Allvarlig hudvård

care2

När du blir äldre, kroppens naturliga hudvårdsmekanismer blir svagare. Så, “allvarlig hudvård” handlar om att svara på de förändrade behoven i huden. Således handlar “allvarlig hudvård” om att ständigt utvärdera, analysera och ändra dina rutiner hudvård. Din hudvårdsrutin bör förändras baserat på miljöförhållanden, din ålder och förändringar i din hudtyp. “Allvarlig hudvård” handlar också om medvetenhet. Med de tekniska framstegen och forskningen, fler och fler fakta framkommer varje dag.

En historia om Akne

Dessutom verkar sammansättningen och arten av hudvårdsprodukter förändras med tiden. Så prova de nya produkterna är också en del av allvarliga hudvård. Men “allvarlig hudvård” rekommenderar att du använder en ny produkt över en liten fläck av huden (inte huden i ansiktet) först, bara för att se hur din hud reagerar på det. Seriös hudvård innebär också att veta hur du använder dina hudvårdsprodukter.

God praxis inkluderar saker som att tillämpa moisturizers medan huden är fuktig, med hjälp av uppåtgående stroke för bättre penetration av hudvårdsprodukter, ta bort make up innan du går till sängs, rengöring innan fuktgivande eller tillämpa make up, med rätt mängd hudvårdsprodukter, etc.

Således, öka effektiviteten i din hudvårdsprodukter är ett annat fokus område för allvarlig hudvård. Vissa försiktighetsåtgärder, som att undvika kontakt med rengöringsmedel, är också en del av allvarlig hudvård. “Allvarlig hudvård” innebär att vara skonsam mot huden.

Allvarlig hudvård

Saker som överexfoliering, användning av produkter av låg kvalitet, och tillämpning av starkt kemiska baserade produkter, är alla skadliga för din hud. Vissa människor har en felaktig uppfattning om allvarliga hudvård. För dem är allvarlig hudvård – med stora mängder produkter så ofta som möjligt. Men detta är verkligen inte allvarliga hudvård (och det är därför medvetenhet är så viktigt). “Allvarlig hudvård” handlar också om att besöka din hudläkare för behandling av hudsjukdomar.

Ignorera hudsjukdomar kan vara dödlig för huden och kan leda till permanenta skador. Så, om saker och ting inte förbättras med över disk medicinering, bör du omedelbart besöka en hudläkare. Självkirurgi t.ex. klämma av akne / finnar är ett stort nej (det kan leda till permanenta skador på huden).  Allvarlig hudvård handlar om att vara proaktiv och reaktiv. I själva verket kan vi säga att “allvarlig hudvård” handlar om att vara proaktiv om behoven hos din hud så att behovet av att vara reaktiv reduceras till ett minimum.

About Author


dambise