Glow Storm: Hur man bär de hetaste guldsminktrenderna

 

I vinter berörde Midas varje sminkprodukt han eventuellt kunde nå. Mjuka guldfoder och skuggor är den senaste kvällen … för alla kläder. Faktum är att guld är en väldigt lätt färg att spela med:

I vinter berörde Midas varje sminkprodukt han eventuellt kunde nå. Mjuka guldfoder och skuggor är de senaste kvällstillbehören för alla kläder. Faktum är att guld är en väldigt enkel färg att leka med: det ser vackert ut med alla hudtoner och kompletterar varje dag eller festutseende om det används klokt. Den gyllene beröringen ger ditt ansikte en varm glöd som återupplivar den ljusare vinterhuden.

Storm! Råd om hur du skyddar dig

“Vem som helst kan bära guld”, säger Julie Redfern, skönhetsredaktör på Sephora. “Det handlar om hur du applicerar det. Ta bara en funktion och tappa guld på den. Om du väljer att tappa guld på ögonen kan du lägga till lite guldglans på dina läppar, men du vill inte ha guldkinn. Jag blandar det lite.” En sexig, glänsande dammig ögonskugga i guld ser bra ut ensam eller med svart eyeliner och med en nakenblank eller bärmålad mun.

Ögon är det bästa stället att spela med guld. “Dina ögon lockar mest uppmärksamhet, för när du pratar med någon ser de ditt öga”, säger Julie Redfern. “Och du behöver inte applicera ögonskugga igen!”

Det här är en trend som är nästan lätt att genomföra – bara gå efter lätta händer och undvik alltför gula nyanser. De söker varma guldtoner eller till och med nyanser av guld blandat med bronsfärger, de fungerar bra för alla irisfärger. Gör aldrig hela ögonlocket från ögonfransar till ögonbryn i guld. Håll färgen koncentrerad nära ögonfranslinjen eller arbeta med ögonens inre hörn med en ljusare nyans. För att intensifiera utseendet, blanda skuggorna mot ögonbrynen. Genom att blanda olika nyanser av guld från mässing till nästan silver låter vi skuggan blekna naturligt mot veckarna.

Nya stormar väntas i södra Europa

Om du väljer att lägga till en liten gyllene touch i ditt ansikte (vi använde Guerlain Let Meteorites Dorees för att markera Alionas kindben), se till att din hud är i toppform, eftersom skimringen kommer att belysa eventuella mindre brister. Exfoliera och återfukta huden ordentligt innan du applicerar glitter eller pulverljus. “När ditt ansikte är klart och strålande kommer sminken att se bättre ut”, tillägger Julie Redfern.

Och det bästa är att du inte behöver likna en Oscar-statyett för att komplettera djärva ögon: Julie Redfern föreslår att du applicerar en ljusare tvätt av rosa som en rodnad. “Rosa är redan en beige-y-typ av färg. Det kommer att ge dig en färgfärg, vilket är viktigt när du går efter guld”, rekommenderar Julie. Liner är helt valfritt, men inte mascara! Avsluta ditt utseende med svart mascara och sätt på en underbar uppsättning gyllene fransar för maximal effekt. Lägg till en dämpad löst guldpulver i mitten av pannan och på kindens äpple. Håll resten av ansiktet neutralt – applicera en blank rosa glans så ser du ut som en miljon dollar!

About Author


dambise