Kosmetika

care1

Hudvård Kosmetika – Användbart eller skadligt?

Vacker och frisk hud är ett stort förtroende booster. Vissa människor är naturligt vackra och därmed inte använder någon “hudvård kosmetiska”.  Fortfarande en del känner att hudvård kosmetiska kan skada deras hud, och därmed överge användningen av någon form av hudvård kosmetiska. Det är därför verksamheten i hudvård kosmetiska blomstrar.

Vad är parabener och är det farligt?

En vacker och frisk hud är ett stort förtroende booster. Vissa människor är naturligt vackra och därmed inte använder någon “hudvård kosmetiska”.  Fortfarande en del känner att hudvård kosmetiska kan skada deras hud, och därmed överge användningen av någon form av hudvård kosmetiska. Det finns dock ett stort antal människor som använder hudvård kosmetiska (det är därför verksamheten i hudvård kosmetiska blomstrar). Så, är hudvård kosmetiska användbart, eller är det skadligt? Åsikterna verkar delade. Men en sak är säker – Ser vacker är säkert trevligt och mycket önskvärt.

Så, vad gör man? Det första är att formulera (och följa) en hudvård rutin som hjälper till att hålla huden frisk och sjukdomsfri. Den allmänna rekommendationen är att rengöra och återfukta varje dag, och ton och exfoliera ibland (om och när det behövs). Nästa sak är hudvård kosmetika som du skulle använda dessutom (som skönhet förstärkare). Dessa hudvård kosmetika kan antingen vara en del av din hudvård rutin eller tillämpas endast vid speciella tillfällen (t.ex. när du deltar i en fest etc).

Medveten hudvård

Det viktigaste med hudvård kosmetiska är dess val. Här är en uppsättning regler som du bör använda när du väljer någon hudvård kosmetiska:
Den allmänna regeln är att använda produkter som passar din hudtyp. Detta gäller både för rutinprodukter och för hudvård kosmetiska. Så kontrollera etiketten för att se vad det står t.ex.

Testa hudvård kosmetiska innan du använder den. Detta kan göras genom att applicera hudvårdsmetatiken på en liten hudfläck, t.ex.
Kontrollera ingredienserna i hudvård kosmetiska för kemikalier som du är allergisk mot. Använd inte produkter som är mycket hårda på huden t.ex.
“Mer är inte bättre”. Se till att du använder produkterna i rätt mängd (varken mindre inte mer). Var också försiktig med huden och följ rätt rutiner för applicering av hudvårdsprodukter.

About Author


dambise