Lotion vs hudvård krämer

lotion

Det finns ingen brist på hudvård krämer och lotioner på marknaden. Namn en sjukdom, och du hittar hundratals hudvård krämer, lotioner och andra produkter för det. Hudvård lotion och hudvård krämer är de mest populära formerna där dessa produkter finns tillgängliga, och det alltid verkar finnas en debatt om vilken form som är bättre? Det finns inget definitivt svar på detta.

Återfuktning för huden

Det verkar mer som en fråga om personligt val. Men fet krämer är säkert mindre populär jämfört med icke-fet (eller mindre fet) sådana. Eftersom tillämpningen av hudvård krämer är lättare, de verkar vara att föredra (över lotioner) i de fall där hudvårdsprodukten inte ska tas bort omedelbart efter applicering.  För toners, lotion verkar vara att föredra framför hudvård krämer.

För rengöring, lotioner och hudvårdskrämer är lika populära; dock verkar lutningen mer mot lotioner. Krämer är kända för att vara mest effektiva för att hålla huden fuktig; Därför är den mest populära formen av hudvård krämer fuktkrämer. På grund av samma anledning, många människor tenderar att associera hudvård krämer med torr och känslig hud. Även om det är sant i viss mån, hudvård krämer används inte bara för torr hud, de används också för att göra produkter för fet hud t.ex.

Skillnad mellan lotion och kräm

Hudvårdskrämer används också för produkter som tillgodoser hudsjukdomar, särskilt för sjukdomar som kräver applicering av produkten över ett litet lokaliserat område. Detta beror återigen på det faktum att hudvård krämer är lättare att tillämpa (utan slöseri) på det drabbade området. Men i de fall där huden behöver tvättas med hjälp av ett läkemedel / produkt, lotion är ett bättreval.

Mestadels, tillverkarna inser också detta faktum, vilket gör det lättare för dig att välja mellan en lotion och en hudvård creamEye-krämer och anti-aging krämer är andra exempel där hudvård grädde föredras framför sin lotion motsvarighet. Oavsett ditt val vara (grädde eller lotion), att veta hur man använder det effektivt, är viktigare än något annat.

About Author


dambise