Praktisk undersökning av Bare Essentials Foundation och skönhetsvård

Bare Essentials makeup är förmodligen landets snabbast växande makeupvarumärke. Från försäljning av TV-reklam till fullständiga diskar i varuhus över hela landet har företaget verkligen tagit fart.

Bare Essentials makeup är en enorm affärssucceshistoria – från en linje som säljs uteslutande på tv till de stora sminkföretagen som nu finns i butiker som Sephora och Nordstrom över hela landet. Men lever det upp till all hype? Fungerar det verkligen?

Fortsätt läsa för användbara recensioner om Bare Essentials.

Kosta

Ditt grundläggande startpaket för Bare Minerals kommer vanligtvis att säljas för mellan $ 75 och $ 105. Så håll ett öga på försäljningen – och om du är bekväm att handla online eller via QVC hittar du ofta de bästa erbjudandena och paketen under företagets TV-specialshopping.

Visserligen är priserna höga för vad som i grunden är ett fundament och rodnadskit. Startpaketet kommer dock också med några borstar – och alla makeupexperter vet, ett bra borstkit kan vara dyrt. Om du har en budget eller bara vill prova en produkt utan att göra ett fullständigt åtagande kan du köpa ett mindre startpaket online för cirka 59 dollar.

Hur lätt är det att använda?

Det är viktigt att veta exakt hur du applicerar din Bare Essentials-smink. Till skillnad från vanlig kräm- eller kemikaliebaserad smink är detta ett mycket annat tillvägagångssätt och ser inte bra ut om det inte appliceras ordentligt. Efter att ha köpt produkten försökte jag tillämpa den innan jag tittade på den stängda DVD-skivan. Resultaten är inte bra.

Efter mitt första misslyckande tittade jag på DVD-skivor och besökte butiker för att få en fullständig praktisk handledning med säljare. Hon gav mig fullständiga lektioner om hur jag applicerar smink, och det är värt tiden och ansträngningen. Det såg bra ut och var lättare än jag trodde.

Kort sagt, inte lätt att använda om du bara riva upp lådan och dyka direkt in. Men om det tog dig en timme att lära dig att tillämpa en produkt och provade den några gånger, har du den. Till slut tog implementeringen av varje steg i Bare Minerals-paketet mellan 5 och 10 minuter.

Produktkvalité

När den appliceras ordentligt ser Bare Minerals-kollektionen riktigt attraktiv ut. Det är inte tårta, veck eller smälter. Ytan är slät och ser aldrig ut som för hög. Eftersom det är en mineralbaserad produkt är det också bra för din hud.

Trots deras fantastiska foundation och blusher produktsortiment bär Bare Minerals det bara inte när det gäller ögon- och läppmakeup. Ögonpulver är svårt att kontrollera, svårt att använda och de flesta bärare väljer sannolikt en lite mer traditionell ögonmakeuplösning.

Så om du letar efter något lätt, men effektivt, är Bare Essentials-sminken ett bra sätt att gå.

About Author


dambise